Aan de slag met Spirulina en je gezondheid

Je wil je graag fit voelen en ook blijven voelen en daarom is het goed om altijd in de weer te blijven met je gezondheid. Je bent op zoek naar voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat je je goed blijft voelen en je gezondheid kunt verbeteren. Spirulina is daar een goed voorbeeld van en we leggen je graag uit waarom. Om te beginnen kan het je namelijk helpen als je last hebt van hooikoorts. Dit is namelijk erg vervelend en dan kunnen je luchtwegen dicht gaan zitten. Gelukkig kun jij er dus nou ook zelf wat aan doen met Spirulina. Er is bijvoorbeeld een studie gedaan onder 127 mensen met allergische rhinitis. Ze kregen 2 gram per dag van Spirulina en de symptomen namen echt snel af. Daarbij kun je denken aan niezen, een loopneus, jeuk en een verstopte neus. Daarom kunnen we zeggen dat Spirulina effectief is om symptomen bij hooikoorts te verminderen. Als jij er last van hebt is het goed om na te gaan of het jou ook kan helpen!

Bloedarmoede en Spirulina

Je hebt als je naar bloedarmoede gaat kijken veel verschillende vormen en het is vervelend als je er mee te maken hebt. Een variant die veel voorkomt is een vermindering van hemoglobine en rode bloedcellen in je bloed. Er is een onderzoek gedaan onder 40 ouderen en deze geeft aan dat Spirulina effectief is bij bloedarmoede bij ouderen. Maar er is wel meer onderzoek nodig om er nog meer over te kunnen zeggen.  

Trainen is beter met Spirulina

Wil je je uithoudingsvermogen verbeteren en ook je spierkracht verbeteren? Dan is Spirulina daar ook een goede oplossing voor. Er zijn twee studies gehouden en daarmee is aangetoond dat het uithoudingsvermogen is verbeterd. Het is voor jou dan ook het proberen waard als jij van sporten houdt en eens wil kijken wat het met jou gaat doen als je Spirulina gebruikt.

Bloedsuiker en Spirulina

Er zijn een paar onderzoeken gedaan en die tonen aan dat de bloedsuikerspiegel verlaagd kan worden dankzij Spirulina. Als je daar zelf mee te maken hebt zou je eens kunnen kijken of dat van jou ook van toepassing is. Het is dan ook wel het proberen waard, want dit zou er zomaar voor kunnen zorgen dat je je ook stukken beter gaat voelen.  

Zo zie je maar dat Spirulina erg veel voordelen heeft en daar kun jij dan ook dagelijks je voordeel mee doen. Het heeft een goede invloed op je gezondheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *